首页
登录
职称英语
[originaltext] (14)Today, I’d like to say something about our memory. Memor
[originaltext] (14)Today, I’d like to say something about our memory. Memor
游客
2023-10-10
93
管理
问题
(14)Today, I’d like to say something about our memory. Memory ca,n be improved in many ways. In fact, I believe we all have the ability to remember up to six times more than we actually do. A lot of people find that forming a picture of information in the mind is very helpful. For example, if you are trying to remember a telephone number, write it down on a piece of paper. Remembering people’s names is very difficult for a lot of people.(15)I suggest that when you are introduced to someone, you should try to remember his or her first name. It probably won’t make anyone upset if you have to say, "What was your last name again, Sarah?" But Sarah might be upset if you forget her first name. Of course, regular breaks are important and it’s better not to work for long periods of time without taking one.(16)Stopping to rest about every 20 minutes is the best. Finally, take care of your body. Don’t drink or take things like coffee, alcohol or drugs, because they make the mind dull.(17)And don’t forget your vitamins—they are particularly good for memory.
14. What is this passage mainly about?
15. How can we remember a name according to the speaker?
16. How often should we have a break according to the speaker?
17. Why does the speaker suggest we take vitamins?
选项
A、Because they are good for our memory.
B、Because they don’t make the mind dull.
C、Because it’s a suggestion from memory experts.
D、Because they are good for our physical development.
答案
A
解析
短文最后提到,要想提高记忆力,还需要补充维生素,因为维生素对提高记忆力非常有帮助。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3087246.html
相关试题推荐
Whichwillreduceclimate-relatedriskandvulnerabilities?[originaltext]TheUn
Whydoesn’tthemancarryacamerawithhim?[originaltext]M:Didyoutakethese
[originaltext]W:Davidisplayingacomputergame.M:Shouldhedothatwhenth
[originaltext]W:Canyoutellmewhat’sincludedinyourwarranty?M:Certainly
[originaltext]W:Goodmorning,I’dliketwoofthis,please.M:Isthatincol
[originaltext]W:Haveyoualwaysbeenonthissite?M:No,weusedtobeonan
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext]ThepressuretofeedAsia’sgrowing
Whatcanbeinferredfromthenews?[originaltext]MaxBaucus,theinfluentialDe
Whichonebelowistrueaccordingtothenews?[originaltext]Theprimeminister,
Whydidthemangotoseethedoctor?[originaltext]W:Hello,Jim.Ihaven’tsee
随机试题
Ironically,theintellectualtoolscurrentlybeingusedbythepoliticalrig
Sexeducationisa______areaforsomeparents,andthusitshouldremainoption
Sometimesthestudentmaybeaskedtowriteabouthis_______toacertainbook
消防应急照明和疏散指示系统按系统形式可分为()。A.集中电源集中控制型系统
妊娠合并心脏病病人下列哪项叙述是正确的( )A.产褥期心功能Ⅲ级以上者可哺乳
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
下列房地产活动中,属于房地产经纪活动的是( )。A.房地产价值评估 B.房屋
居民储蓄存款是居民()扣除消费支出以后形成的。A:可支配收入 B:工资收入
银行业从业人员应该确保其娱乐活动不会产生( )的问题。A.不明显属于奢侈、浪费
行权价格低于标的物市场价格的看涨期权是( )。A.看跌期权 B.实值期权 C
最新回复
(
0
)