首页
登录
职称英语
If you ever have a chance to go to Finland(芬兰), you’ll probably be surprised
If you ever have a chance to go to Finland(芬兰), you’ll probably be surprised
游客
2023-10-09
80
管理
问题
If you ever have a chance to go to Finland(芬兰), you’ll probably be surprised to find how "foolish" the Finnish people are.
You can go anywhere for one dollar, tell the driver to drop you at any place, say that you have some business to attend to, and then stalk off without paying your fare or give any demonstration of your good faith. And the driver will not show the least sign of anxiety.
Hotel guests have their meals free, so they naturally go to the free dining rooms to have their meals, and the most they would do to show their good faith is to wave their registration card to the waiter. With such a loose check, you can easily use any old registration card to take a couple of friends to wine and dine free of charge.
With so many loopholes(漏洞) in everyday life, surely Finland must be heaven to those who love to take "petty advantages". As the Finns always act on good faith and always adopt an attitude of "which is which" and "what is what" in everything they do, so to live in such a society has turned everyone into real gentleman.
选项
A、friendly
B、crazy
C、stupid
D、funny
答案
C
解析
结合下文"出租车司机轻信乘客"的例子,可见芬兰人有点"傻冒"。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3084945.html
相关试题推荐
Weweresurprisedatthe(achieve)______theyoungmanhadmadeinthelastthr
Inthefirstsentence,theword"newcomers"(Line1,Para.1)probablymeans___
Thephrase"anattractiveoffer"(Para.1)inthepassageprobablymeans______.
Thephrase"anattractiveoffer"(Para.1)inthepassageprobablymeans______.
Thephrase"anattractiveoffer"(Para.1)inthepassageprobablymeans______.
Theword"foolish"inthefirstparagraphprobablymeans______.[br]Wemaycon
IfyoueverhaveachancetogotoFinland(芬兰),you’llprobablybesurprised
Theword"foolish"inthefirstparagraphprobablymeans______.[br]Thephrase
Theword"foolish"inthefirstparagraphprobablymeans______.[br]Thedining
Theword"foolish"inthefirstparagraphprobablymeans______.[br]Wemaycon
随机试题
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
DistanceLearninginBritainIntimesofinflation,
Personalityistoalargeextentinherent—A-typeparentsusuallybringabo
用人单位濒临破产进行法定整顿期间或者生产经营状况发生严重困难,确需裁减人员的,应
制炭后产生止血作用的药物是A.藕节B.地榆C.棕榈D.荷叶E.以上均不是
在家庭社会工作介入阶段,社会工作者扮演的()角色是指社会工作者在了解受助家庭成
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
下列关于甄选的主要方法,属于心理测试的是()。A.能力测试 B.人格测试
在现代市场经济中,财政政策的功能包括()。A.导向功能 B.协调功能 C.
人机系统可分为机械化、半机械化的人机系统和全自动化控制的人机系统两类。在机械化、
最新回复
(
0
)