首页
登录
职称英语
Tom was born in a farmer’s family. He had to study in a school in the town wh
Tom was born in a farmer’s family. He had to study in a school in the town wh
游客
2023-10-08
75
管理
问题
Tom was born in a farmer’s family. He had to study in a school in the town when he was small. He liked (11) and was not good at his lessons. So he could do (12) when he grew up. But he didn’t want to be a farmer or worker. He left the (13) village and came to the city. On the train he met a young man named Jim. They became good (14) soon, but they couldn’t find any work. They had to beg from door to door in daytime and (15) on the chairs in the garden at night. The weather was warm and they always thought they had a good time. [br]
Tom was born in a farmer’s family. He had to study in a school in the town when he was small. He liked (11)playing and was not good at -his lessons. So he could do (12)nothing when he grew rip. But he didn’t want to be a rainier or worker. He left the (13)poor village and came to the city. On the train he met a young man named Jim, They became good (14) friends soon, but they couldn’t find any work. They had to beg from door to door in day- time and (15)sleep on the chairs in the garden at night. The weather was warm and they always thought they had a good time.
选项
答案
nothing
解析
根据原文(12)处可得出答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3081899.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Ioftengotoschoolbybike.Howaboutyou?W:Ioftenwalkt
Itisestimatedthattenpercentlocalchildrenwouldleaveschoolatabout14t
[originaltext]HeLingwenttoschoollateyesterday,didn’tshe?[/originaltext]
Everytimeheisthe______(early)studenttogettoschool.earliest他每次都是最早到校的学
Itwasbecausehewasill______hedidn’tgotoschool.A、thatB、whenC、thenD、s
[originaltext]M:Ioftengotoschoolbybike.Howaboutyou?W:Ioftenwalkt
Schoolspiritisaqualitythatbeginsearlyandoftenlastsalifetime.A、学习精神是一
Schoolspiritisaqualitythatbeginsearlyandoftenlastsalifetime.A、学习精神是一
Insomewaystheseschoolsare(differ)______fromChinesemiddleschools.diffe
Withthosetractorstohelpthem,thefarmers(finish)______workingonthelan
随机试题
[originaltext]Intheearly1950s,researchersfoundthatpeoplescoredlowe
国有资产经营收益
通过拮抗血管紧张素Ⅱ受体而发挥降血压作用的药物是()。A:依那普利 B:缬沙
下列选项中,()不属于下肢骨骼。A.胫骨 B.股骨 C.尾骨 D.腓骨
患者男.60岁。慢性肾盂肾炎史20年,3年来出现慢性肾功能不全,尿少3天入院。血
我国2017年粮食种植面积11222万公顷,比上年减少81万公顷。其中,小麦种植
共用题干 一般资料:王某,女性,22岁,公交车售票员。案例介绍:王某由其母亲带
A.紫花地丁 B.麻黄 C.穿心莲 D.通草 E.槲寄生药用部位为地上部
每公顷被征用耕地的安置补助费,最高不超过被征用前3年平均年产值的( )倍。A.
女,5岁。尿少、水肿2天,颜面与下肢非凹陷性水肿,血压130∕90mmHg,尿常
最新回复
(
0
)