首页
登录
职称英语
A car is made up of more than 30 000 parts. Each part in a new car is as wea
A car is made up of more than 30 000 parts. Each part in a new car is as wea
游客
2023-10-06
42
管理
问题
A car is made up of more than 30 000 parts. Each part in a new car is as weak as a baby. So a new car requires proper care and servicing. If you’re unfamiliar with the parts, you have to read through the owner’s instructions carefully.
First of all, the brakes (刹车) of your car are important for safety (案例) reasons. Having them checked regularly can reduce the risks of accidents. Another important thing to consider is engine care. Always remember that the life and performance of your car engine depend on the engine oil. Replace the engine oil when recommended. If you feel the engine is very hot especially during summer it is probably because the cooling system doesn’t work well. You’d better get the cooling system serviced before the start of summer.
In a word, timely and proper servicing is an important task for car owners. Good servicing can not only extend the life of your newborn baby, but also ensure your safety, and the safety of those who share the road with you. [br] The brakes should be checked regularly ______.
选项
A、to avoid accidents
B、to raise speed
C、to reduce cost
D、to save gas
答案
A
解析
事实细节题。由题干中的The brakes should be checked regularly定位到文章第二段第一、二句。文中首先指出,汽车的刹车系统是重要的安全因素,然后具体指出,定期检修可以减少发生事故的风险,即避免事故的发生。题干中的The brakes should be checked是对原文中Having them checked的同义转述,选项A)中的avoid accidents和原文中的reduce the risks of accidents意思相近。由此确定A)为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3076831.html
相关试题推荐
Acarismadeupofmorethan30000parts.Eachpartinanewcarisaswea
Acarismadeupofmorethan30000parts.Eachpartinanewcarisaswea
Acarismadeupofmorethan30000parts.Eachpartinanewcarisaswea
Acarismadeupofmorethan30000parts.Eachpartinanewcarisaswea
Acarismadeupofmorethan30000parts.Eachpartinanewcarisaswea
随机试题
[originaltext]W:Atwhattimecanweworkoutadeal?[/originaltext][audioFiles
EconomicDeclineinEuropeDuringtheFourteenthCenturyP1:Someverynegative
Fossilfuelsareamaincauseoftheworldwidetemperatureincrease.A、正确B、错误A原
Optimismisa______showntobeassociatedwithgoodphysicalhealth,lessdepres
Readthefollowingpassageandfillineachblankwithoneword.Choosethecorr
[originaltext](32)Iamoptimisticbynature.IamgladthatIamalive.Iamg
A.5 B.1 C.0 D.2
公司清算时每一股份所代表的实际价值是股票的()。A.票面价值 B.账面价值
下图显示了某市大专及以上文凭学历的人才数量,请问图中四种人才数量之和为多少人?(
感受域:是指人对于各种刺激所能感受的范围,亦即在感觉系统中,能够引起某一神经细胞
最新回复
(
0
)