首页
登录
职称英语
The elephant is the largest four-legged animal in the world. It is also, per
The elephant is the largest four-legged animal in the world. It is also, per
游客
2023-09-29
71
管理
问题
The elephant is the largest four-legged animal in the world. It is also, perhaps the gentlest, but not always!
Elephants are similar to human beings in some ways. They live for a long time—fifty or sixty years. They are emotional, too. They never forget great sadness or great happiness. When a female elephant dies, her daughters and her granddaughters are sad for several months. They stay with the dead body and then carry a bit of it away with them. They never forget a dear friend.
Elephants are like us, but they are also different. They also live in families, but only in families of females. There will be a few young males—a few "baby boys". But the females will soon send them away. An elephant family keeps only its daughters, mothers and grandmothers, and its great-grand mothers.
The females stay together for fifty, sixty...a hundred years. The older animals look after the young ones. The mothers teach their daughters and set a good example.
And what happens to male elephants? Well, the young males stay with their mothers for a period of time. Then they must leave the family when they’ve grown up. The females just send them away. A bull elephant does not often have a friend. He lives apart, away from the family, and often away from other bulls.
Sometimes the females call on a bull. He can visit them then, and stay for some time. But soon his "wives" and sisters send him away again. The females have a very happy family life. What do the bulls think about it? We don’t know.
选项
A、The elephant is the largest animal in the world.
B、Male elephants all live independently.
C、Baby elephants are looked after by their female families.
D、An elephant family has mothers, grand-mothers and fathers.
答案
C
解析
本题考查阅读细节。从文章首句,可知A为错误选项;第三段第三句中"male elephants"提到了"baby elephants",选项B过于绝对;成年雄象只是暂时停留在象群中,D为错误选项。唯有C正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3055025.html
相关试题推荐
Fishareanimalsthatliveinwater.Theyliveinalmostanyplace【B1】______
Fishareanimalsthatliveinwater.Theyliveinalmostanyplace【B1】______
Almostallhumanbeingsaremuchmore(intelligence)______thananimals.intelligen
Fishareanimalsthatliveinwater.Theyliveinalmostanyplace【B1】______
Fishareanimalsthatliveinwater.Theyliveinalmostanyplace【B1】______
Photographyhaschangedourwayof______(view)theworld.viewing句意为:摄影已经改变了我们看
Ourcompany’sserviceis______innearly80countriesaroundtheworld.A、availabl
Astheworld’slargestretailer,Walmartnaturallywantstoprovideitsconsumers
Almostallhumanbeingsaremuchmore(intelligence)______thananimals.intelligen
HeavenAir(天堂航空)boaststhenewestandfastestplanesintheworld.Wecantakey
随机试题
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledPreser
Ahandfulofcash-richcompaniesareconsolidatingpowerinthetechnologyi
[originaltext]Whenpeoplesucceed,itisbecauseofhardwork,butluckhas
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,
《绿色施工导则》规定,力争施工中非传统水源和循环水的()。A.再利用量大于20
疠气致病最重要的特点是()A.病情重,预后差 B.高热持续不退 C.易
在实际教学中,不难发现,越是学习好的学生越愿意学,这符合桑代克提出的( )。
生物利用度高的剂型是()。A.蜜丸B.胶囊C.栓剂D.软膏剂E.滴丸
下列关于钢筋现场绑扎规定描述错误的是( )。 A、双向受力的钢筋网,钢筋交叉
过去,不少干部存在“先污染后治理”的惯性思维,认为追赶发展阶段“环境代价还是得付
最新回复
(
0
)