首页
登录
职称英语
The Swedes are among the most charming peoples in Europe. And their charm co
The Swedes are among the most charming peoples in Europe. And their charm co
游客
2023-09-24
80
管理
问题
The Swedes are among the most charming peoples in Europe. And their charm comes from an apparent contradiction in the national character, They are extremely conservative in social relationships; within the family and when meeting friends and business acquaintances, their conduct is governed by strict social patterns. At the same time, they are one of the most intellectually progressive people in the world. They are always open to new ideas.
All social occasions in Sweden are regulated by rules and traditions. And these traditions are expressed in a specific ritual made up of formal bows, handshakes, and greetings. When a visitor enters a Swedish home, he is invariably received with a "Welcome"; when he leaves, his host will tell him "You will be welcome again." These charming phrases are an indestructible part of Swedish social life and they give it an old - world flavor of good manners. [br] By saying "They are always open to new ideas", the writer means that______.
选项
A、the Swedes are willing to accept new ideas
B、the Swedes tend to open their arms when they see something new
C、new ideas can reach, to ordinary people in Sweden
D、there are new ideas everywhere in Sweden
答案
A
解析
参阅第一段最后一句,he open to sth.的意思就是be willing to do sth.or welcome sth.所以“open to new ideas”意思是欢迎新思想并乐于接受它。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3041802.html
相关试题推荐
Wearepeoplesthathaveinheritedancientwisdom,thatknowtheworthofbiding
TheSwedesareamongthemostcharmingpeoplesinEurope.Andtheircharmco
TheSwedesareamongthemostcharmingpeoplesinEurope.Andtheircharmco
TheSwedesareamongthemostcharmingpeoplesinEurope.Andtheircharmco
TheSwedesareamongthemostcharmingpeoplesinEurope.Andtheircharmco
TheSwedesareamongthemostcharmingpeoplesinEurope.Andtheircharmco
随机试题
We’retryingtoringyouback,Bryan,butwethinkwe______yournumberincorre
[originaltext]M:TodaywehaveProfessorSnowinourstudio.She’sanexperton
A.无 B.1根 C.2根 D.3根
关于建筑施工危险等级的划分,下列描述正确的是( )。A.根据建筑施工生产安全事
基础质量评价指标不包括( )。A.一人一针一管执行率 B.书写护理表格合格率
埃里克森的人类发展阶段中,儿童中期的主要任务是()。A.对周围世界的信任超
商业银行对保证担保应重点关注(?)。A.保证人资格 B.保证人财务实力 C.
理财资金用于投资单一借款人及其关联企业的银行贷款的总额不得超过发售银行资本净额的
不得在大众媒介发布广告的是()A.乙类非处方药 B.甲类非处方药 C.处方
关于铁吸收的叙述,错误的是A.小肠内pH值为酸性或中性时铁的吸收可加强 B.植
最新回复
(
0
)