首页
登录
职称英语
Emotional maturity means knowing that another person cannot fill up the hole
Emotional maturity means knowing that another person cannot fill up the hole
游客
2023-09-14
87
管理
问题
Emotional maturity means knowing that another person cannot fill up the hole in your heart. That is your responsibility. You need to love and affirm yourself day - by - day, moment - by - moment. That is the spiritual challenge of your life and everybody’ s life. Without your love for yourself, nothing works. No amount of love from your partner is enough. The search for love from other people is like the alcoholic’ s search for happiness in a bottle. The more he drinks, the less satisfied he feels and the more he wants to drink.
We are all addicted to falling in love. But after we’ ve "fallen" a few times and broken our emotional bones, we hopefully wise up a bit. We know that the high of falling in love is not going to last. We know that sooner or later we will have to get real with each other. That is the difference between romance and partnership. Romance is an attempt to keep the addiction going. It has a very short half- life. Partnership is the dance of two ordinary people learning to live together day by day. It is a very challenging school that we enroll in. It is sometimes a lot more work than play. And it certainly requires a lot more psychological adjustment than years of therapy! We don’ t just graduate from this school in a year or two. It takes many years, perhaps even a lifetime, for us to master the curriculum.
Your partners are imperfect human beings, just like you. They were not the "wrong" partners any more than you were. Probably, they reflected your own level of realism and emotional maturity. That’ s usually the way it works. So don’t waste your time thinking you simply made some bad choices. The only bad choice you made was forgetting who has the full time job loving you. I know that you know who this is !
We keep remembering that they are not perfect, nor we are. Love is not a game of perfection. It is a game of overwhelming imperfection. The amazing thing is that love survives all of our mistaken attempts to control our partners and our relationships. [br] Which of the following statements is true according to the passage?
选项
A、To seek for true love, one must be realistic.
B、As long as we are emotionally mature, we can always enjoy the high of falling in love.
C、Love doesn’ t die even if we make wrong attempts to control our partners.
D、The more one is loved, the less satisfied he or she feels.
答案
C
解析
根据原文最后一句话:The amazing thing is that love survives all of our mistaken attempts to control our partners and our relationships,可知C选项符合原文,是正确答案。A选项信息是无中生有,B选项信息明显与原文不符(原文:We know the high of falling in love is not going to last.)。D选项:一个人越被爱,他或她就越不满足。也是原文中没有的信息。故A,B,D均为错误答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3014122.html
相关试题推荐
WhatCANNOTbeinferredfromthefirstparagraph?[br]Thewriter’sattitudetow
Tobesuccessfulinajobinterview,oneshoulddemonstratecertainpersonal
【S1】[br]【S3】other—another从上个分句中的onepiece和下个分句中的thenext可知,这是在进行三者之间的比较,anothe
【S1】[br]【S19】A、knowingB、toknowC、theyknowD、knownA逻辑衔接题。此处应使用know的现在分词know
[originaltext]Howdoyourisetothetopinbusiness?Whatpersonalqualitie
[originaltext]M:Didyounoticetheyjustbuiltanothercoffeehouseacrossthe
[originaltext]M:Didyounoticetheyjustbuiltanothercoffeehouseacrossthe
Fromtheevolutionarypointofview.[br]Accordingtothepassage,ifaperson
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabou
[originaltext]M:Didyounoticetheyjustbuiltanothercoffeehouseacrossthe
随机试题
•YouwillhearaninterviewwithSteveMarriott,aninternalbusinessconsultan
EffectiveNote-takingThedifficultyoftakingnotes:No
You’dbetternottakehisremarkstooseriously,whichapparentlywere______.A、
Talktoanyparentofastudentwhotookanadventurousgapyear(ayearbet
甲图书出版社仅拥有《启迪》一书的纸质版专有出版权,乙网络出版公司欲将此书用于网络
一项工程进行a天之后,速度如果提高20%,则可以提前b天完工。如果这项工程从开始
气焊使用的乙炔气瓶应当放置在距明火()m以外的地方。A.5 B.8 C.
A.听神经损害 B.肝损害 C.球后神经炎 D.胃肠道反应 E.骨髓抑制
证券公司公开发行的债券,在债券销售期内售出的债券面值总额占拟发行债券面值总额的比
基金在估值时,对于()和公开增发新股等发行但未上市股票,按交易所上市的同一股票
最新回复
(
0
)