首页
登录
职称英语
[originaltext] Americans suffer from an overdose of work. Regardless of who
[originaltext] Americans suffer from an overdose of work. Regardless of who
游客
2023-09-14
78
管理
问题
Americans suffer from an overdose of work. Regardless of who they are or what they do, Americans spend more time at work than at any time since World War Ⅱ. In 1950, the US had fewer working hours than any other industrialized country. Today it exceeds every country but Japan, where industrial employees log 2,155 hours a year, compared with 1, 951 in the US, and 1,603 in the former West Germany. Between 1969 and 1989 employed Americans added an average of 138 hours to their yearly work schedules. The work week has remained at about 40 hours, but people are working more weeks each year. Specifically, pay time off holidays, vacations, sick leave shrank by 50% in the 1980’s. As corporations have experienced stiff competition and slower growth productivity, they have pressed employees to work longer. Cost cutting lay-offs in the 1980’s reduced the professional and managerial ranks leaving fewer people to get the job done. In lower paid occupations,, when wages have been reduced, workers have added hours in overtime or extra jobs to preserve their living standards. The government estimates that more than 7 million people hold a second job. For the first time, large numbers of people say they want to cut back on working hours even if it means earning less money. But most employers are unwilling to let them do so. The government, which has stepped back from its traditional role as a regulator? of work time should take steps to make shorter hours possible.
选项
A、Change their jobs.
B、Earn more money.
C、Reduce their working hours.
D、Strengthen the government’s role.
答案
C
解析
文中提到large numbers of people say they want to cut back on working hours even if it means earning less money,选项C是对此句的同义表达。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3013338.html
相关试题推荐
[originaltext]TodayI’mgoingtodiscusstransportationandcommunicationi
[originaltext]TodayI’mgoingtodiscusstransportationandcommunicationi
[originaltext]Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealso
[originaltext]Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealso
[originaltext]Whenahousewifewantstoturnherbedroomaroundtofacethe
[originaltext]M:DoyourememberRegine?Wheredoesshecomefrom?Isshemarri
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyou’
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyou’
[originaltext]M:Goodafternoon,madam.HowcanIhelpyou?W:Erm,well,Isee
[originaltext]Inthecaseofmobilephones,changeiseverything.Recentrese
随机试题
ReadthistextaboutanItaliancarcompany.Choosethebestwordtofilleachg
Itwasthethirdtimethevillagers()interviewedbytheradiostation.A、havebe
WhichoneisNOTtrueabouttheresultoftheattack?[originaltext]Abomb
设备工程合同正式签字前,当事人双方的代表或其助手要复核准备签字的正式文本。双方应
太阳能建筑中蓄热体选用原则,下列不正确的是()。A.容积比热大 B.热稳定
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某学校
吗啡的中枢性药理作用突出的是()A.镇痛 B.增强脊髓反射 C.产生欣快
基因工程中的黏性末端连接指的是( )。A.PCR引物与DNA模板连接 B.氨
相对于普通股筹资,下列属于留存收益筹资特点的是( )。A.资本成本较高 B.
简明施工合同通用条款的标题包括( )。A.施工设备和临时设施 B.施工控
最新回复
(
0
)