首页
登录
职称英语
[originaltext] When peter and Rose came to the United States from the Philip
[originaltext] When peter and Rose came to the United States from the Philip
游客
2023-09-13
95
管理
问题
When peter and Rose came to the United States from the Philippines. they lived in an apartment in the center of Chicago. Rose worked as an account in a downtown bank. However, then Rose was promoted to be a supervisor in the bank and transferred to an office in the suburbs, and so they had to move. After looking for a long time, they bought a house in the suburbs with three bedrooms, a basement and a garage.
One morning, their new neighbor, Mrs. Todd, came to their house and invited them to her house to meet all the neighbors over the weekend. On the Saturday night, at 7 o’clock, Peter and Rose walked to Mrs. Todd’s home. Lots of people were at the party. Several people congratulated Rose and Peter on their new home. About 8:30 Peter walked over to Rose and asked, "When will they serve dinner? I’m really hungry." "I don’t know," Rose answered, "I’m hungry too. Maybe they like to eat late."
At 9:15, everyone was still standing, talking arid enjoying the refreshments. Peter was feeling weak and hungry. Rose brought him a bowl of crackers and some cheese. By 10 o’clock, Peter was sick of crackers. And he was still very hungry. Then, some people thanked Mrs. Todd and left. Then Rose realized her mistake, after all, this was not a dinner part. She took Peter with her and thanked Mrs. Todd and left quickly for the fast food restaurant.
选项
A、They couldn’t pay the rent for their apartment in the city.
B、The house was closer to Rose’s new job.
C、They didn’t like living in the city.
D、Peter wanted a modem house.
答案
B
解析
推理判断题。文中提到Rose获得了升职,可是工作地点离家远了,是因为Rose工作变动,他们才搬家。所以答案应为B。其余三项均未提及,易排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3011772.html
相关试题推荐
[originaltext]Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenol
[originaltext]25yearsago,RayAnderson,asingleparentwithaoneyear-o
[originaltext]25yearsago,RayAnderson,asingleparentwithaoneyear-o
[originaltext]Thenewyearalwaysbringswiththeculturaltraditionofnew
[originaltext]W:Thisfoodisterrible!Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
[originaltext]W:Thisfoodisterrible!Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
[originaltext]W:Thisfoodisterrible!Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
[originaltext]M:Haveyouseenmyglasses?Ican’tfindthemanywhere.W:Goin
[originaltext]W:Youdon’tfeelverywell,doyou?Youareshaking.Haveyougo
[originaltext]W:Youdon’tfeelverywell,doyou?Youareshaking.Haveyougo
随机试题
[originaltext]Goodmorning,everyone.First,I’dliketoaskyouaquestion.
Directions:Recently,people’sappealingforreformingcollegeEnglisheduca
In1950therevenueperstudentwasapproximatelywhatpercentofthepercapita
Beijing:TheUnitedStatesandNorthKoreahadtheirfirst【C1】______infour
Foralongtime,newspapershavebeenthechiefmeansbywhichpeoplegetth
PASSAGEONEUnusual/Weird/Strange/Eccentric.第2段第一句中的especially表明上下文中的unusual和wack
女孩,5岁。发热10d,体温波动于38℃左右,伴连声顿咳,有时咳后呕吐。每天予青
主动脉瓣第二听诊区适合听诊()A.收缩期杂音 B.舒张期杂音 C.连续
下列有关审计证据充分性的说法中,错误的是( )。A.初步评估的控制风险越低,需
关于氮平衡,错误的是A.可确定体内蛋白质代谢的情况 B.氮负平衡常见于饥饿或消
最新回复
(
0
)