首页
登录
职称英语
The first time anybody knew about Dutchman Frank Siegmund and his family wa
The first time anybody knew about Dutchman Frank Siegmund and his family wa
游客
2023-09-10
68
管理
问题
The first time anybody knew about Dutchman Frank Siegmund and his family was when workmen tramping through a field found a narrow steel chimney protruding through the grass. Closer inspection revealed a chink of sky-light window among the thistles and when amazed investigators moved down the side of the hill they came across a pine door and a brass knocker set into an underground building. The Siegmunds had managed to live undetected for six years outside the border town of Breda, in Holland. They are the latest in a clutch of individualistic homemakers who have burrowed underground in search of tranquility.
Most, falling foul of strict building regulations, have been forced to dismantle their individualistic homes and return to more conventional lifestyles. But subterranean suburbia Dutch- style, is about to become respectable and chic. Seven luxury homes cosseted away inside a high earth-covered noise embankment next to the main Tilburg city road recently went on the market for $ 296,500 each. The foundations had yet to be dug, but customers queued up to buy the unusual part-submerged houses.
Building big commercial buildings underground can be a way to avoid disfiguring or threatening a beautiful or environmentally sensitive landscape. Indeed many of the buildings which consume most land such as cinemas, supermarkets, theatres, warehouses or libraries have no need to be on the surface since they do not need windows. There are big advantages, too, when it comes to private homes. A development of 194 houses which would take up 14 hectares of land above ground would occupy 2.7 hectares below it, while the number of roads would be halved. Under several meters of earth, noise is minimal and insulation is excellent.
In Europe, the obstacle has been conservative local authorities and developers who prefer to ensure quick sales with conventional mass-produced housing. But the Dutch development was greeted with undisguised relief by South Limburg planners because of Holland’s chronic shortage of land. In the US, where energy-efficient homes became popular after the oil crisis of 1973, 10,000 underground houses have been built. A terrace of five homes, Britain’s first subterranean development, is under way in Nottinghamshire. Italy’s outstanding example of subterranean architecture is the Olivetti residential centre in Ivreg.
Not everyone adapts so well, and in Japan scientists at the Shimizu Corporation have developed "space creation" system which mix light, sound, breezes and scents to simulate people who spend long periods below ground. Underground offices in Japan are being equipped with virtual windows and mirrors, while underground departments in the University of Minnesota have periscopes to reflect views and light.
Frank Siegmund and his family love their hobbit lifestyle. Their home evolved when he dug a cool room for his bakery business in a hill he had created. During a heat-wave they took to sleeping there. "We felt at peace and so close to nature," he says, "Gradually I began adding to the rooms. It sounds strange but we are so close ro the earth we draw strength from its vibrations. ’ [br] Frank Siegmund’s first underground room was used for ______.
选项
答案
his bakery business
解析
文章最后一段呼应全文开头,讲述了Siegmund一家是如何想到建造地下住所的。第二句“Their home evolved when he dug a cool room for his bakery business in a hill he had created.”说明他们最初是为自己的烘烤生意挖了个冷却室,后来在天气热的时候,睡到里面,发现了住在地下的好处。然后开始增加房间,建成了一个家。因此,正确答案是“his bakery business”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3000792.html
相关试题推荐
Hereareninefail-proof(奏效的)waystoensureyourfamily’sfinancialwell-b
Hereareninefail-proof(奏效的)waystoensureyourfamily’sfinancialwell-b
Hereareninefail-proof(奏效的)waystoensureyourfamily’sfinancialwell-b
Hereareninefail-proof(奏效的)waystoensureyourfamily’sfinancialwell-b
Hereareninefail-proof(奏效的)waystoensureyourfamily’sfinancialwell-b
[originaltext]IwillneverforgetthegreetingthatmyfamilyreceivedinI
[originaltext]M:Howisyourlifeawayfromyourfamily?W:Iliveonmyownhe
[originaltext]M:Howisyourlifeawayfromyourfamily?W:Iliveonmyownhe
[originaltext]Oneofthefirstquestionsanybodymayaskaboutanew-borni
[originaltext]Oneofthefirstquestionsanybodymayaskaboutanew-borni
随机试题
Wedon’tdenythatyourproductsaresuperiorinqualityto______ofJapanesema
Individualsandbusinesseshavelegalprotectionforintellectualpropertyt
Whydidyoudecidetoreadthis,andwillyoukeepreadingtotheend?Doyo
HowtoSpeakGoodEnglishI.IntroductionA.Manylearners
小学音乐《草原放牧》 一、考题回顾
应用属性抽样法的主要步骤包括( )。A.确定总体 B.确定样本量 C.随机
下列加点词语在古代和现代含义相同的是()。
根据上述资料可以推出的是:A.2020年7月表格所列的各类限额以上单位商品中
城镇居民消费和社会消费品零售总额相差最大的一年是()。 A.1978
下列文化中属于校园物质文化范畴的有( )A、环境文化 B、课程文化
最新回复
(
0
)