首页
登录
职称英语
[originaltext] (26) The mountain town of Canton is at an elevation of 6,000
[originaltext] (26) The mountain town of Canton is at an elevation of 6,000
游客
2023-09-09
73
管理
问题
(26) The mountain town of Canton is at an elevation of 6,000 feet. It is surrounded by thick underbrush and pine trees. Because of six years of drought, these plants are a major fire hazard. Thousands of trees and tons of underbrush are going to be removed over the next five years at a minimum cost of $3 million. The brush will be removed first, and then the trees will be toppled and removed. A cleared nonflammable area will then safely surround the town of 4,000.
Residents look forward to the work, because it will help their town survive a future fire. A recent fire burned 4,000 acres and destroyed 11 homes in nearby Hamilton. The fire was raging toward Canton, but a sudden rainstorm put it out. Residents know that they won’t get lucky twice, so they are looking forward to this massive clearing operation.
(27) Ninety percent of the cutting and clearing will be paid with federal funds. Unfortunately, if the trees are on private property, they must be paid for by the residents themselves. Prices can range as high as $1,000 to cut and remove one tree. Officials say that residents can apply for state and federal loans if necessary.
However, Thelma, a 65-year-old widow, thinks that it does no good to her, because she is living on social security. She has got four trees on her property. (28) Therefore, the government’s not going to loan her money when they know there’s no way she can pay it back. She thinks that these planners with all their big ideas ought to think of the little people.
选项
A、It locates in the mountains.
B、It is 5,000 feet above the sea level.
C、There are about 4,500 residents in this town.
D、It experienced a fire 7 years ago.
答案
A
解析
文章的第一段介绍Canton的概况,第一句便提到The mountain town of Canton... 因此可知Canton位于山区。故本题答案为A 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2997844.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Wegot34onthelistsofar,butI’msureit’llbeupinthe
[originaltext]M:Wegot34onthelistsofar,butI’msureit’llbeupinthe
[originaltext]M:Wegot34onthelistsofar,butI’msureit’llbeupinthe
[originaltext]Doyouhavetroublesleepingatnight?Thenmaybethisisfor
[originaltext]Doyouhavetroublesleepingatnight?Thenmaybethisisfor
[originaltext]Tomostofussharksarethemostdangerousfishintheseaa
[originaltext]Tomostofussharksarethemostdangerousfishintheseaa
[originaltext]Tomostofussharksarethemostdangerousfishintheseaa
[originaltext]W:Ithinkweoughttoturnaroundandheadbackdownthetrail.
[originaltext]W:Ithinkweoughttoturnaroundandheadbackdownthetrail.
随机试题
Whyshouldanyonewanttoread______ofbooksbygreatauthorswhentherealplea
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,two-and-th
【B1】[br]【B9】[originaltext]RecentlyagroupofSwedishresearchscientists
Asthegoodsyouorderedarenowinstock,wewillshipthemwithout______asea
Simple______thecartoonis,themeaningitconveysisdeepandthought-provoki
Thisnewtypeofair-conditionerissoengery-efficientthatitcansavethecom
蓄电池充放电测试的方法正确的是:()。A.对控制器进行模拟火警、联动等功能测试
关于室外地面和广场道路的混凝土垫层的设计,下列表述错误的是()。A.纵向缩缝
男,50岁。体检发现右肺中叶有一2.0cm大小结节影,边缘浅分叶,有短"毛刺"征
被FDA批准用于治疗乙肝的细胞因子是A.IFN-γ B.TNF C.C-CS
最新回复
(
0
)