首页
登录
职称英语
[originaltext] An airline is an organization which provides aviation servi
[originaltext] An airline is an organization which provides aviation servi
游客
2023-09-08
64
管理
问题
An airline is an organization which provides aviation services for passengers and cargo. It owns or leases airlines for reasons of mutual benefits. The scale and scope of airline companies range from those with a single airplane carrying mail or cargo, to full service international airlines operating many hundreds of airplanes of various types. Airline services can be categorized as intercontinental, intra-continental, regional or domestic and may be operated as scheduled service or charters. These variations in the types of airline companies, their operating scope, and the routes they serve, make analysis of the airline industry complex. But one thing is certain: The industry is heavily influenced by the market now. In the past 50 years or so, the general trend of ownership bas gone from government-owned or government-supported to independent, for profit companies. This is a result of the government permitting greater freedom. This trend is not yet consistent across all airlines in all regions. The demand for air travel services depends on other things: needs for cargo transportation, business passenger demand, leisure passenger demand, which are all influenced by macroeconomic activity in the market. These trends are highly seasonal, and often depend on day-of-week, or time-of-day. The industry is cyclical. Four or five years of poor performance are followed by five or six years of gradual improvement in performance.
选项
A、Airlines have changed from seeking profits to government-owned companies.
B、Airlines have changed from government-owned to independent companies.
C、Airline companies have broken away from the country.
D、Airline companies have changed to all private-owned companies.
答案
C
解析
A项“商务乘客”、B项“休闲乘客”和D项“货运”文章中都有提到,只有C项“价格增长”没有提到,故选C项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2995341.html
相关试题推荐
[originaltext]BuildingteamspiritisalwaysthefocalpointofwhatItry
[originaltext]BuildingteamspiritisalwaysthefocalpointofwhatItry
[originaltext]M:Itallseemslikeyesterday,doesn’tit,darling?W:Ah.Yes,
[originaltext]W:Hmm,Hi.M:Hi.I’mgoingdoortodoortonightto(22)tellpe
[originaltext]W:Hmm,Hi.M:Hi.I’mgoingdoortodoortonightto(22)tellpe
[originaltext]W:Hmm,Hi.M:Hi.I’mgoingdoortodoortonightto(22)tellpe
[originaltext]W:ThisisEnglishLanguageCentre.HowcanIhelpyou?M:Yes.I
[originaltext]M:IthinkthewholeclassisgoingonthefieldtripnextFriday
[originaltext]M:IthinkthewholeclassisgoingonthefieldtripnextFriday
[originaltext]M:IthinkthewholeclassisgoingonthefieldtripnextFriday
随机试题
Shecriticizedmywritingbutinawaythatwasvery____.Ilearnedalotfromh
HeadmiresMrs.Brown,______Ifindstrange.A、whichB、whoC、thatD、inwhichA他很
[originaltext](16)WhenIwasyounger,IwasashamedtoadmitIcamefroma
GPSA)TheGlobalPositioningSystemisa.space-basedtriangulationsys
A.尺神经损伤 B.股骨头缺血性坏死 C.肱动脉损伤 D.桡神经损伤 E
桔梗不具备的药理作用是()。A.有解热镇痛作用B.有抗炎作用C.祛痰止咳D.升
A.细辛B.大戟C.甘遂D.厚朴、枳实E.人参、干姜半夏泻心汤中含有
以下哪项药经过批准可以在大众媒介上进行广告宣传A.国家基本药物 B.非处方药
拟定具体物业经营管理项目和内容时,首先要考虑现有物业管理服务内容等资源是否能够促
比较寿命期不同方案的优劣时,严格地说,应考虑至各投资方案寿命期()为止的实际可能
最新回复
(
0
)