首页
登录
职称英语
[originaltext]At lunch time, and sometimes at other times in the day, people in
[originaltext]At lunch time, and sometimes at other times in the day, people in
游客
2023-09-04
99
管理
问题
At lunch time, and sometimes at other times in the day, people in the UK often eat a ‘sandwich’. This consists of two pieces of bread and a filling.
However, there are literally hundreds of different types of sandwiches, and each variation has its own flavour. Some of the most popular and famous sandwiches in the UK are: BLT, Ploughman’s, Tuna, and Egg sandwiches. Sandwiches of all varieties are extremely popular, and quick and easy to eat. In fact, British people eat 2.8 billion each year—not bad for a population of only 60 million people!
In 1762 the first written record of the word ‘sandwich’ appeared in the diary of the English author Edward Gibbons, who remembered seeing the wealthiest elite in the country eating ‘a bit of cold meat’ between pieces of bread. Gibbons did not think this was very appropriate behaviour for such men!
The snack was named after the Fourth Earl of Sandwich. Sandwich was a frequent gambler, and was so addicted to gambling that he would often refuse to stop even to eat meals. To avoid having to stop gambling, the Earl of Sandwich asked the cooks at his gambling club to prepare him a meal consisting of beef between two slices of bread, so that he always had one hand free to play cards and gamble, and his hands wouldn’t become dirty from the meat.
When other men saw what he was eating, they began to order ‘the same as Sandwich!’, and so the sandwich was born — beginning as a snack for some of the wealthiest men in England! It quickly became popular and widespread as a quick and easy food to eat.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. What is the passage mainly about?
27. How many sandwiches do British people eat each year?
28. What can we learn about the sandwich?
选项
A、It was created by a poor gambler.
B、It is the primary form of hamburger.
C、Its name was after a famous English author.
D、It emerged as a snack for England’s super-rich.
答案
D
解析
选项中的It was created,primary form of hamburger,emerged as a snack等表明,本题与It的起源有关,It可能指三明治。短文结尾处提到,三明治在英国最初是给一些富人当作快餐的,[D]正是对此的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2983336.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
【B1】[br]【B7】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
【B1】[br]【B5】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
【B1】[br]【B4】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
【B1】[br]【B3】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
【B1】[br]【B2】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelo
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelo
[originaltext]W:Hello,Michael.Wouldyoucometomyofficeforaminute?Iwant
[originaltext]M:Morning,Brenda.W:Goodmorning,Mr.Browning.M:Er,didyou
随机试题
Duringthelastthirtyyears,theinternationaleconomyhasexperiencedaba
HOWSOILISFORMED(1)Soil
WhichofthefollowingunderlinedphrasesisINCORRECT?A、Thecarrunstwicefast
Bodylanguagereferstoexpressionsandbodymovements.Itisanimportantw
人类自有文化就有文化交流。人类文化从整体来说,是各国、各国民族文化汇聚,交流的产物。现代国际间的文化交流,更是以空前的规模、内容、形式和手段,在直接间接地
OurparentsdivorcedwhenKarenwasatoddler,andafewyearslaterwewere
Ourlevelofhappinessthroughoutlifeisstronglyinfluencedbythegenes
IEEE754标准规定的单精度数为32位,其中符号位1位,阶码8位,尾数23位,
在进行癫痫患儿脑电图检查时,以下处理不妥的是A.视频脑电图可较好发现发作与脑电之
临床上对牙本质敏感症的主要检查方法是A.探诊 B.咬诊 C.叩诊 D.电测
最新回复
(
0
)