首页
登录
职称英语
The climate of earth has fluctuated quite a bit over the last 4.6 billion ye
The climate of earth has fluctuated quite a bit over the last 4.6 billion ye
游客
2023-08-31
73
管理
问题
The climate of earth has fluctuated quite a bit over the last 4.6 billion years of our planet’s history and it can be expected that the climate will continue to change. One of the most intriguing questions in earth science is whether the periods of ice ages are over or arc we living in an "interglacial" period of time between ice ages?
The geologic time period we are now living in is known as the Holocene (全新世). This epoch began about 11,000 years ago which was the end of the last glacial period and the end of the Pleistocene (更新世) epoch. The Pleistocene was an epoch of cool glacial and warmer interglacial periods which began about 1.8 million years ago.
Since the glacial period known as the "Wisconsin" in North America and "Wrm’ in Europe when over 10 million square miles (about 27 million km2 ) of North America, Asia, and Europe were covered by ice, almost all of the ice sheets covering the land and glaciers in the mountains have retreated. Today, about ten percent of the earth’s surface is covered by ice; 96% of this ice is located in Antarctica and Greenland. Glacial ice is also present in such diverse places as Alaska, Canada, New Zealand, Asia, and California.
As only 11,000 years has passed since the last Ice Age, scientists can not be certain that we are indeed living in a post- glacial Holocene epoch instead of an interglacial period of the Pleistocene and thus due for another ice age in the geologic future. Some scientists believe that an increase in global temperature, as we are now experiencing, could be a sign of an impending ice age and could actually increase the amount of ice on the earth’s surface.
The cold, dry air above the Arctic and Antarctica carries little moisture and drops little snow on the regions. An increase in global temperature could increase the mount of moisture in the air and increase the amount of snowfall. After years of more snowfall than melting, the Polar Regions could accumulate more ice.
An accumulation of ice would lead to a lowering of the level of the oceans and there would be further, unanticipated changes in the global climate system as well. Our short history on earth and our shorter record of the climate keeps us from fully understanding the implications of global warming. Without a doubt, an increase in the earth’s temperature will have major consequences for all life on this planet. [br] What can be inferred from the passage?
选项
A、The climate of earth has fluctuated quite a hit over the last 4.6 billion years.
B、An increase in the earth’s temperature will have major consequences for all life on this planet.
C、The information we have got makes us unable to explain the global warming completely.
D、The Pleistocene began about 1.8 million years ago.
答案
C
解析
推断题。文章第六段第二句指出,我们(人类)在地球上的短暂历史和对气候更加简短的记载,不足以让我们完全了解地球升温的含义,由此可以推断,C正确。A、B、D项都是原文所述事实,不是推论所得,不符合题目要求。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2973194.html
相关试题推荐
Theclimateofearthhasfluctuatedquiteabitoverthelast4.6billionye
Theclimateofearthhasfluctuatedquiteabitoverthelast4.6billionye
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40ye
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40ye
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40ye
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40ye
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40ye
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40ye
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40ye
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40ye
随机试题
Historianstendtotellthesamejokewhentheyaredescribinghistoryeduca
Oneofthemostcontentiousissuesinthevastliteratureaboutalcoholcons
“机不可失,时不再来”指的是()A.时间的连续性 B.时间的一维性 C.时
下列关于混凝土工程量计算规定的说法不正确的是( )。A.设计工程量中应计入混凝
A.完全由肾脏排泄 B.主要由肾脏排泄 C.40%~60%由肾脏排泄 D.
关于换填法的说法正确的有()。A、直接用砂、砾、卵石、片石等渗水性材料置换部分
对幼儿发展评价说法错误的是( )。A.具体的评价内容可根据评价目的、教育工作的
在经济衰退时实行扩张政策,有意安排财政赤字;在繁荣时期实行紧缩政策,有意安排财政
以下哪些口腔卫生用品或方法没有去除菌斑的作用A.牙签 B.牙间刷 C.漱口
下列有关了解被审计单位及其环境的说法中,正确的是()。A.注册会计师无须在
最新回复
(
0
)