首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Rock stars now face a new hazard—voice abuse.(22)After last we
[originaltext]W: Rock stars now face a new hazard—voice abuse.(22)After last we
游客
2023-08-28
85
管理
问题
W: Rock stars now face a new hazard—voice abuse.(22)After last week’s announcement that Phil Collins might give up touring because live concerts are ruining his voice, doctors are counseling stars about the do’s and don’ts of voice care. Here in the studio today, we have Mr. Paul Phillips, an expert from the High Field Hospital. Paul, what advice would you give to singers facing voice problems?
M: If pop singers have got voice problems, they really need to be more selective about where they work. They shouldn’t work in smoky atmospheres. They also need to think about resting their voices after a show. Something else they need to be careful about is medicines.(23)Aspirin, for example. Singers should avoid aspirin. It thins the blood. If a singer coughs, this can result in the bruising of the vocal chords.
W: And is it true that some singers use drugs before concerts to boost their voices when they have voice problems?
M: Yes, this does happen on occasion. They are easily available on the continent and they are useful if a singer has problems with his vocal chords and has to sing that night. But if they are taken regularly, they cause a thinning of the voice muscle.(24)Most pop singers suffer from three things: lack of training, overuse and abuse of the voice, especially when they are young. They have difficult lives. When they go on a tour, they do a vast number of concerts, singing in smoky places.
W: So, what would you advise the singers to do?
M: Warm your voice up before a show and warm it down after.
22. What does last week’s announcement say about rock star Phil Collins?
23. What does Paul Philips say about aspirin?
24. What does Paul Philips say about young pop singers?
25. What are the speakers mainly talking about?
选项
A、They are eager to become famous.
B、Many lack professional training.
C、Few will become successful.
D、They live a glamorous life.
答案
B
解析
细节推断题。对话最后Paul Philips提到,大多数流行歌手缺乏培训、过度使用嗓子或使用嗓子的方式不对,尤其是在他们年轻的时候。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2963698.html
相关试题推荐
[originaltext]Theentertainmentprofession,or"showbusiness",attractsman
[originaltext]Theentertainmentprofession,or"showbusiness",attractsman
[originaltext]"Theseaisthecommonpropertyofallnations.Itbelongseq
[originaltext]"Theseaisthecommonpropertyofallnations.Itbelongseq
[originaltext]W:(19)Whatdoyouthinkofthesesummer-vacationinternshippro
[originaltext]W:(19)Whatdoyouthinkofthesesummer-vacationinternshippro
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
随机试题
Whenitcomestotheslowingeconomy,EllenSperoisn’tbitinghernailsjus
(1)Iknownowthatthemanwhosatwithmeontheoldwoodenstairsthathot
[originaltext]M:Hello!Youseemworried.CanIhelpyou?W:Oh,Ifeelsostra
[originaltext]W:(1)I’mtiredofwatchingtelevision.Let’sgotothemoviest
PASSAGEONE[br]WhatdidKhalidathinkofherbrokedream?It’sherfate.第2段倒数第2
______theexaminationsareover,wecanallrelax.A、WhileB、EventhoughC、ForD
[originaltext]W:Whodoyouthinkshouldgetthejob?HowaboutMr.Becket?M:M
艺术创作是一个复杂的过程,通常分为()三个阶段。A.艺术体验 B.艺术构思
治疗肝风内动型子痫,应首选的方剂是A.白术散 B.真武汤 C.正气天香散
“收入以双薪家庭为主,支出随成员固定而趋于稳定,但子女上大学后学杂费用负担重。”
最新回复
(
0
)