首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Good morning, doctor. I’m Mrs. Crook. I last visited you about
[originaltext]W: Good morning, doctor. I’m Mrs. Crook. I last visited you about
游客
2023-08-26
73
管理
问题
W: Good morning, doctor. I’m Mrs. Crook. I last visited you about a year ago. My husband is a regular patient of yours.
M: Well, how can I help you, Mrs. Crook?
W: It’s nothing serious, doctor. I just seem to be thoroughly run down.
M: Well, now, how’s your appetite?
W: Not special. With a full-time job, three kids and a weak husband, I don’t seem to find time to sit down and eat properly.
M: Well, you know that’s not good for you. Do you sleep well?
W: Not really. I don’t get to bed before midnight and then I lie awake for an hour or so worrying about things. And I have to be up by six.
M: Any minor diseases, coughs and colds and the like?
W: Well, apart from flu about two months ago, I’ve been free of those. But I’ve got no energy and I feel so depressed and fed up with things.
M: Well, now let me check your pulse and blood pressure.
W: Oh, yes, doctor. As I said, I don’t really think there’s anything serious with me. It’s just that I don’t seem to be able to get on top of things. The children are good, but you know, they make a lot of demands. My husband does what he can, but being sick for so long, that’s not a great help really.
M: Well, there doesn’t seem to be anything wrong with your blood pressure or your pulse. But I’ll make an appointment with the hospital for a more thorough checkup. Here’s a prescription to take to the chemist. And I’d like you to come back in a month’s time if you don’t feel any better.
W: Thank you, doctor.
1. What can be inferred about the woman?
2. What does the woman say about her sleep?
3. What can we learn about the woman’s husband?
选项
A、She dreams a lot during sleep.
B、She usually has a sound sleep at night.
C、She often can not get enough sleep.
D、She can not fall asleep at all recently.
答案
C
解析
细节题。对话中女士提到,她每天晚上都后半夜(not…before midnight)才睡觉,但需要1小时左右才能睡着,而且每天早上6点之前就要起床,由此可知,女士不能保证充足的睡眠,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2959994.html
相关试题推荐
[originaltext]Theinternationalsurveyfound(26)thatmenspentlongerwatch
[originaltext]W:Well,I’dsaythatnearlyeveryonewatchesthenewsonTV—ift
[originaltext]W:Well,I’dsaythatnearlyeveryonewatchesthenewsonTV—ift
[originaltext]W:WehadadeliciousSundaybrunchatthatnewhoteldowntown.Y
[originaltext]W:WehadadeliciousSundaybrunchatthatnewhoteldowntown.Y
[originaltext]W:WehadadeliciousSundaybrunchatthatnewhoteldowntown.Y
[originaltext]W:WehadadeliciousSundaybrunchatthatnewhoteldowntown.Y
[originaltext]W:WehadadeliciousSundaybrunchatthatnewhoteldowntown.Y
[originaltext]FrankAbagnaleJrisoneofthemostfamousbigliarsinhist
[originaltext]FrankAbagnaleJrisoneofthemostfamousbigliarsinhist
随机试题
BecauseRussellwassuchamemorableand(i)______publicspeaker,manypeoplemi
学院食堂菜色多样,价钱便宜,有的菜味道不错,食堂环境优美、干净,学生满意,但随着学生的增多,地方不够,导致有的学生吃不到饭,要到校外去吃饭.同时建议提高饭菜和服
Tospendtheirleisuretime,Polishpeople______.[br][originaltext]Peop
[originaltext]Ifyouweretovisiteducation,asanalien,andsay"What’s
某河道疏浚工程批复投资1500万元,项目法人按照《中华人民共和国标准监理招标文件
模拟电视信号指三种参数变化完全模拟实际的物理参数变化,这三种参数包括以下方面(
下列可以作为接地装置的是A.暖气管道 B.避雷针的接地线 C.煤气管道 D
下图示意北半球夏季4个气旋的移动路径。读图,回答第题。 气旋(
以下关于基金业协会的说法错误的是( )。A.基金业协会是证券投资基金行业的自律
A.血钙增高,血磷降低B.血磷增高C.血钙增高D.血钙和血磷同时降低E.血钙降低
最新回复
(
0
)