首页
登录
职称英语
[originaltext] A sophomore at Colorado State University first had a problem
[originaltext] A sophomore at Colorado State University first had a problem
游客
2023-08-19
86
管理
问题
A sophomore at Colorado State University first had a problem in taking tests when she began college. She said that she was well prepared for her tests. Sometimes she studied for weeks before a test. Yet she would go in to take the test, only to find she could not answer the questions correctly. She would blank out because of nervousness and fear. She couldn’t think of the answer. [17]Her low grades made her teachers surprised.
In fact, what the student was experiencing is called test anxiety. [16]Because the student worries and is uneasy about a test, her mind does not work as well as it usually does. The student cannot , write or think clearly because of extreme tension and nervousness. Although poor grades are often a result of poor study habits, sometimes test anxiety causes the low grades. Recently, test anxiety has been recognized as a real problem, not just an excuse or a false explanation of lazy students.
There are some special counseling courses in universities trying to help students with the same problem. In these courses, counselors try to help students by teaching them how to manage test anxiety. At some universities, students are asked to take tests to measure their anxiety. If the tests show that their anxiety level is high, the students will take short courses to help them deal with their tension. These courses teach students how to relax their bodies. Students are trained to become calm in very tense situations. By controlling their nervousness, they can let their minds work easy and their learned information then comes out without difficulty on a test.
16. Why couldn’t the girl student answer the questions correctly?
17. What can be inferred about the girl student?
18. How are some universities trying to help students with the problem?
选项
A、Because her mind went blank under great stress.
B、Because her intelligence was below average.
C、Because she studied for too long before a test.
D、Because she wasn’t well prepared for her tests.
答案
A
解析
文中两处明确提及blank out(一片空白)和her mind does not work as well as...,概括起来就是A的内容。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2939556.html
相关试题推荐
[originaltext]Inaway,allofusareonaspaceship—theplanetEarth.Wem
[originaltext]Inaway,allofusareonaspaceship—theplanetEarth.Wem
[originaltext]Tobesuccessfulinajobinterview,youshoulddemonstratec
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,two-an
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,two-an
[originaltext]W:Thisfoodisterrible!Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
[originaltext]W:Thisfoodisterrible!Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
[originaltext]W:Thisfoodisterrible!Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
[originaltext]W:Thisfoodisterrible!Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
[originaltext]M:IhadprepareddinnerforeightpeoplebeforeMarycalledand
随机试题
【B1】[br]【B8】A、inB、forC、onA表示在……的天气里用in。故本题答案为A。
Whatdoes"Shewiselyrefusedtoanswersuchasillyquestion"mean?A、Sherefuse
SlowDownYourPaceofLife1.Putyourphoneaway■Avoiddistractions:【T1】___
【B1】[br]【B9】A、whomB、whatC、howD、whoC宾语从句。由“judge...by”可知所填之词为宾语从句的引导词,而从句中的
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26whicharebasedonReading
CharacterAnalysisI.DifferentTypesof【T1】_____【T1】______Protagonistsand【T2】
下列有关贷款自主支付的表述,错误的是( )。A.事后核查是借款人自主支付方式下
急性白血病诊断必须具备条件是A.肝、脾、淋巴结肿大 B.骨髓增生极度活跃 C
能够从上述资料中推出的是:A.1月份人均产值最大的是乙车间 B.2月份
(2021年真题)患者,男,70岁,因抑郁症长期服用舍曲林。新诊断为帕金森病,宜
最新回复
(
0
)