首页
登录
职称英语
[originaltext] In the United States, many people once lived in large, two and
[originaltext] In the United States, many people once lived in large, two and
游客
2023-08-18
93
管理
问题
In the United States, many people once lived in large, two and three story homes. Today, many people would like to live in such houses but most people can’t.(9)They don’t have enough money to buy them or even to make the first payment. So, many people rent from month to month. But some Americans really want to live in a house of their own. So they build their own home.
(10)They buy a house that is situated in an area where houses are cheaper. It is better to reside in a bad part of town, they think, than not to live in a house at all. Or they buy an old house and redesign it. Then they decorate it with old style furniture. Sometimes they can make an old house look more beautiful than a new one. Usually, it is not difficult for people to find an old home to buy.
(11)Many older people decide that they don’t need a big home after their children leave. So they sell their house and move into a comfortable apartment. But when people move into a house, they sometimes have problems.(12)Home owners have to do their own maintenance. For example, if the roof leaks, one can not ask the landlord to fix it. On the other hand, people can redesign their homes in any way they want without having to be afraid of being thrown out by the landlord.
Questions 9 to 12 are based on the passage you have just heard.
9. Why don’t many Americans live in large two and three story houses?
10. Where did these Americans tend to live?
11. Why is it easy to find old houses for sale?
12. What problem will people have after they buy a house?
选项
A、Because they can’t afford to.
B、Because they think small houses are more comfortable to live in.
C、Because big houses are usually built in the countryside.
D、Because they prefer apartments.
答案
A
解析
细节题。有些美国人由于买不起,甚至付不起首付,不能住进两到三层的房子。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2936544.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Sitdown,please,Mr.Black.Ihopeyouenjoyedyourjourney.
[originaltext]W:Sitdown,please,Mr.Black.Ihopeyouenjoyedyourjourney.
[originaltext]W:Sitdown,please,Mr.Black.Ihopeyouenjoyedyourjourney.
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofthegovernment’snewtaxcutproposal?W:
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofthegovernment’snewtaxcutproposal?W:
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofthegovernment’snewtaxcutproposal?W:
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofthegovernment’snewtaxcutproposal?W:
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChrist
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexploded
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexploded
随机试题
Wheremostlikelyarethespeakers?[br][originaltext]M:Canyouhelpmewith
AstronomersattheUniversityofCaliforniadiscoveredoneofthemostdistant_
Whatisthebesttitleofthepassage?[br]Accordingtothepassagewhichofth
Bythetimeyouarrivehome,I_________________(已经动身去巴黎了).willhaveleftforPa
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeani
驾驶人驾驶有达到报废标准嫌疑机动车上路的,交通警察依法予以拘留。()
对客观现象进行实地观测所取得的数据是实验数据。( )
治疗短暂性脑缺血发作气虚血瘀脉络瘀阻证,应首选A、镇肝熄风汤 B、补阳还五汤
批评和创作的关系,并不复杂,只是受众不同而已。让很多作家自豪的是,作家们登高一呼
某社区社会工作者赵新针对社区矫正对象开展了“星星点灯“小组活动,目的是改变组员的
最新回复
(
0
)