首页
登录
职称英语
[originaltext] When young people get their real jobs, they may face a lot of
[originaltext] When young people get their real jobs, they may face a lot of
游客
2023-07-26
87
管理
问题
When young people get their real jobs, they may face a lot of new, confusing situations. They may find that everything is different from the way things were at school. It is also possible that they will feel uncomfortable in both professional and social situations. Eventually, they realize that university classes can’t be, the only preparation for all of the different situations that appear in the working world.
Perhaps the best way to learn how to behave in the working world is to identify a worker you admire and observe his behavior. In doing so, you’ll be able to see what it is that you admire in this person. For example, you will observe how he acts in a trouble. Perhaps even more important, you will be able to see what is his approach to everyday situations.
While you are observing your colleague, you should be asking yourself whether his behavior is like yours and how you can learn from his response to a different situation. By watching and learning from a model, you will probably begin to identify and get good working habits.
选项
A、To find a worker and follow him closely.
B、To find a person you admire and make friends with him.
C、To find a person you respect and watch carefully how he acts.
D、To make friends with a model you admire.
答案
C
解析
短文中提到Perhaps the best way to learn how to…,与选项C内容一致。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2870620.html
相关试题推荐
[originaltext]BretHarte,amemberofaneducatedbutpoorNewYorkfamily,
[originaltext]BretHarte,amemberofaneducatedbutpoorNewYorkfamily,
[originaltext]W:Ididn’trealizethatJohnandTeresaweregoingtogetmarrie
[originaltext]W:Ididn’trealizethatJohnandTeresaweregoingtogetmarrie
[originaltext]Iamwritingtothankyoufortheinterestingreportswhicha
[originaltext]Iamwritingtothankyoufortheinterestingreportswhicha
[originaltext]Iamwritingtothankyoufortheinterestingreportswhicha
[originaltext]W:Goodmorning.Haveaseat.M:Goodmorning.Thankyou.W:Iha
[originaltext]W:Goodmorning.Haveaseat.M:Goodmorning.Thankyou.W:Iha
[originaltext]W:Goodmorning.Haveaseat.M:Goodmorning.Thankyou.W:Iha
随机试题
Theyhadafierce______astowhethertheircompanyshouldrestorethetraderela
WasthemanweknowasShakespearereallytheauthoroftheShakespeareanWo
AflexiblyB.optionsC.appealtoD.neverthelessE.hastyF.peculiarG.easil
Thewonderfulflowershopcanbe(convenience)______reachedfromallpartsof
[originaltext]KatharineGrahamgraduatedfromtheUniversityofChicagoin
大承气汤的组成药物除大黄外,其余的是()。A.芒硝、厚朴、甘草B.芒硝、厚朴、
患者,女,35岁,近一个多月来入睡困难,对任何事都不感兴趣,整天愁眉苦脸,唉声叹
下列各句中,加点的成语使用正确的一句是()。A. B. C. D.
下列关于排列图的描述正确的有()。 A.图上显示前6项缺陷的累计频率为81
关于进出口血液制品审批的说法,错误的是A.国务院药品监督管理部门负责全国进出口血
最新回复
(
0
)