首页
登录
职称英语
[originaltext] The majority of people, about nine out of ten, are fight-hand
[originaltext] The majority of people, about nine out of ten, are fight-hand
游客
2023-07-23
87
管理
问题
The majority of people, about nine out of ten, are fight-handed. Up until recently, people who were left-handed were considered old, and once children showed this tendency they were forced to use their right hands. Today, left-hand- edness is generally accepted but it is still a disadvantage in a world where most people are fight-handed. For example, most tools are still designed for right-handed people.
In sports, by contrast, doing things with the left hand or foot is often an advantage. Throwing, kicking or hitting from the "wrong" side may confuse opponents, who are accustomed to dealing with the majority of players who are right-handed.
In the past, in most Western societies, children were often forced to use their right hands, especially to write. In some cases, the left hand was tied behind the child’s back so that it could not be used. If, in the future, they are allowed to choose, there will certainly be more left handed people, and probably fewer depressed people as a result of being forced to use their right hands.
选项
A、In the factory.
B、In the army.
C、In the police force.
D、In sports.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2860940.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Therearetoomanyprivatecarsontheroadnow,whichcauses
[originaltext]W:Therearetoomanyprivatecarsontheroadnow,whichcauses
[originaltext]NewresearchfromAustraliashowsthatpetsaregoodforyour
[originaltext]NewresearchfromAustraliashowsthatpetsaregoodforyour
[originaltext]W:ElizabethMartinspeaking.M:Dr.Martin,mynameisMarkJohn
[originaltext]W:ElizabethMartinspeaking.M:Dr.Martin,mynameisMarkJohn
[originaltext]W:ElizabethMartinspeaking.M:Dr.Martin,mynameisMarkJohn
[originaltext]M:NowI’mgoingtostartoffbyaskingyouadifficultquestion.
[originaltext]M:NowI’mgoingtostartoffbyaskingyouadifficultquestion.
[originaltext]M:NowI’mgoingtostartoffbyaskingyouadifficultquestion.
随机试题
Emailhashadagoodrunaskingofcommunications.Butitsreignisover.
下列关于混凝土裂缝处理的说法正确的是()。A、受气温影响高的裂缝宜在高温季节补
贝壳、甲壳、化石等类药物入汤剂的用法是()A.先煎 B.后下 C.布包
A.每年报告一次B.每五年汇报一次C.每季度汇报D.15日内报告E.及时报告药品
共用题干 AmericanDreamsThereisacommonr
患者,男,65岁。食管癌手术后第4天拔除胃管后进流质饮食,第6天体温升高39,5
共用题干 某公司十年来一直只生产电视机显像管,产品质量较高,经营状况良好。20
(2020年真题)社会工作者小安参与新冠肺炎疫情防控工作:协助社区工作者完成疫情
简述德尔菲法的工作步骤。(12分)
男,45岁。慢性腹泻6年。每日大便3~4次,便中有少量黏液脓血,抗生素治疗无效。
最新回复
(
0
)