首页
登录
职称英语
[originaltext] The first English dictionary was published in 1604. The dicti
[originaltext] The first English dictionary was published in 1604. The dicti
游客
2023-07-22
88
管理
问题
The first English dictionary was published in 1604. The dictionary was actually nothing more than a list of about 3,000 difficult words, each followed by a one word definition. The author, Robert Cadre, made no attempt to include everyday words in his dictionary. During the 1600s more dictionaries were published. Each followed Cadre’s lead and presented a few thou sand hard words. Around 1700 one dictionary maker, John Kersey, did define easy words as well as hard ones. But until the 1750s all dictionaries were rather crude and not very valuable.
A man named Dr. Samuel Johnson changed all this. In 1755, Dr. Johnson produced the first modern dictionary. He included in his dictionary all. important words, and he gave good meanings. By the end of the 1700s most dictionary makers had followed Johnson’s lead. Dictionaries were getting better and better.
The 1800s saw the greatest improvement in the quality of dictionaries. In England scholars planned and prepared the Oxford English Dictionary. One of the most interesting features of the Oxford Dictionary is its word histories. It traces the history of each word from its earliest recorded use up to the time of the printing of the dictionary.
选项
A、All dictionaries before 1750 were not valuable.
B、In the Oxford Dictionary, its word histories is the most important part.
C、Every author after Robert Cadre benefited by the previous authors’ experience.
D、The value of a dictionary lies in the number of words collected in it.
答案
C
解析
推理题。根据文中each followed Cadre’s lead,followed Johnson’s lead等词句,得出不同阶段的字典撰写者都是在前人基础上对字典做出更新,才使英语字典发展成现代版,故选C“Robert Cadre之后的每位作者都受益于其前编撰者的经验。”
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2859738.html
相关试题推荐
[originaltext]Mr.Bush’sDemocraticpartyopponentsrepeatedlypointedout
[originaltext]M:Today,I’minterviewingayoungladyAlexaboutherfeelingso
[originaltext]M:Today,I’minterviewingayoungladyAlexaboutherfeelingso
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:DoyouthinkKaritookyourbooks?W:Yes,butIthinkitwasa
[originaltext]M:DoyouthinkKaritookyourbooks?W:Yes,butIthinkitwasa
[originaltext]M:DoyouthinkKaritookyourbooks?W:Yes,butIthinkitwasa
[originaltext]M:DoyouthinkKaritookyourbooks?W:Yes,butIthinkitwasa
随机试题
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?To
HowtoGettheMostfromYourCollegeProfessorI.Dailyroutineincollege—Get
说到中国文化,人们很自然会想到长城。从公元前7世纪到公元16世纪,在大约2200年的时间里,所修的长城累计有10万千米以上。三次浩大的长城修建工程,时
AbelXavier,Middlesrough’sPortuguesedefender,hasfailedadrugstestan
SomepeoplewouldsaythattheEnglishman’shomeisnolongerhiscastle;t
左图为两个圆锥的组合体,从任意面剖开,右边哪一项可能是它的截面图? A.如上图
对配付鲜药的具体要求为A.要单包处理B.可以打开包装将鲜药保存在湿沙中C.最多只
A. B. C. D.
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
A.国家药品监督管理部门会同国家卫生健康委 B.国家药品监督管理部门 C.各
最新回复
(
0
)