首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2023-07-09
99
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2820649.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifparentsbringupachildwiththeaimofturninghiminto
[originaltext]Ifparentsbringupachildwiththeaimofturninghiminto
[originaltext]Theaveragefamilyspendsaboutonesixthofitsincomeonfo
[originaltext]Theaveragefamilyspendsaboutonesixthofitsincomeonfo
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Iboughtthiscasset
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Iboughtthiscasset
[originaltext]M:Hey,Rachel,sodoyoureadthenewspaperthesedays?W:Actua
[originaltext]M:Hey,Rachel,sodoyoureadthenewspaperthesedays?W:Actua
[originaltext]M:Ijuststoppedbyyourofficeinthebank.Theytoldmethaty
[originaltext]M:Ijuststoppedbyyourofficeinthebank.Theytoldmethaty
随机试题
Thepossibilityofmovingtoward______patientsandtheresponsibilitiesthati
Studentswhoareinterestedin______aremostUNLIKELYtotakethiscourse?[br]
[originaltext]M:I’mWillArditti,andthisweekwe’regoingtotalkaboutwhat
()是以网络为载体的新闻,具有快速、多面化、多渠道、多媒体、互动性等特点。A.
已知二维随机变量(X,Y)服从区域[0,1]×[0,1]上的均匀分布,则()。A
()是指基金收益率与标的指数收益率之间的偏差,用来表述指数基金与标的指数之
社会工作者小明发现社区中有许多退休工人,因为刚刚离开工作岗位,不太适应在家中的生
患者小便热涩刺痛,尿色深红,或夹有血块,疼痛满急加剧,或见心烦,舌尖红,苔黄,脉
某单位策划举办“中国新民主主义革命图片史料展”,下列哪一展品最不符合展览主题A.
严格地说,期货合约是()的衍生对冲工具。A.回避现货价格风险 B.无风险套利
最新回复
(
0
)