首页
登录
职称英语
[originaltext] Katharine Graham graduated from the University of Chicago in
[originaltext] Katharine Graham graduated from the University of Chicago in
游客
2023-07-07
82
管理
问题
Katharine Graham graduated from the University of Chicago in 1938 and got a job as a news reporter in San Francisco. Katherine’s father used to be a successful investment banker.[20]In 1933, he bought a failing newspaper—The Washington Post.
Then Katharine returned to Washington and got a job—editing letters in her father’s newspaper. She married Philip Graham who took over his father-in-law’s position shortly after and became publisher of The Washington Post. But for many years, her husband suffered from mental illness and he killed himself in 1963. After her husband’s death, Katharine operated the newspaper. In the 1970s, the newspaper became famous around the world and Katharine was also recognized as an important leader in newspaper publishing.[21]She was the first woman to head a major American publishing company—The Washington Post Company. In a few years, she successfully expanded the company to include newspaper, magazine, broadcast and cable companies.
She died of head injuries after a fall when she was 84. More than 3,000 people attended her funeral including many government and business leaders. Her friends said she would be remembered as a woman who had an important influence on events in the United States and the world. Katharine once wrote, "The world without newspapers would not be the same kind of world." After her death,[22]the employees of The Washington Post wrote, "The world without Katharine would not be the same at all."
20. What do we learn from the passage about Katharine’s father?
21. What does the speaker tell us about Katharine Graham?
22. What does the comment by employees of The Washington Post suggest?
选项
A、People came to see the role of women in the business world.
B、Katharine played a major part in reshaping Americans’ mind.
C、American media would be quite different without Katharine.
D、Katharine had exerted an important influence on the world.
答案
D
解析
本题是推断题。文章末尾提到华盛顿邮报公司的员工们写的一句话:“如果没有凯瑟琳,这个世界将会完全不同。”由此可知,D项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2817449.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.
随机试题
Whydoesthewomanaskthewaitertocome?[originaltext]W:Waiter,canyoucome
AfriendgaveGeorgeaparrotwhichhadabigvocabulary,butmostofthewo
DothefollowingstatementsagreewiththeviewsofthewriterinReadingPassag
ThefirstEnglishcolonywasfoundedat______in______.A、Jamestown,Virginia;160
Cubist(立体派艺术的)paintingshavemanystraightlinesandangular(有角的)planes.
Jackfounditdifficult(complete)______thetaskwithinanhour.tocomplete。本句
女性,62岁,诊断胃癌,血压160/100mmHg,中度贫血、消瘦,术前准备不是
下列选项中,()是房地产经纪人员开展经纪业务的重要资源。A:知识 B:客户
增值税一般纳税企业以支付现金方式取得联营企业股权的,所支付的与该股权投资直接相关
男68岁,持续性心房颤动10年,长期服用洋地黄、硫氮革酮,10天前腹泻伴恶心,食
最新回复
(
0
)