首页
登录
职称英语
[originaltext] About fifty different vitamins have been identified, and a de
[originaltext] About fifty different vitamins have been identified, and a de
游客
2023-06-30
69
管理
问题
About fifty different vitamins have been identified, and a deficiency in many of these can lead to illness.
Vitamin A is most important for good eyesight. Liver contains a considerable amount of vitamin A, but vitamin A is also found in fish, meat, milk, and some fruits and vegetables.
Vitamin B in fact consists of twelve different chemicals, which are found in egg, cheese and vegetables. If a person has an inadequate amount of vitamin B in his or her diet, this may particularly affect the skin, the nervous system and the heart.
Vitamin C helps to heal injuries. Some doctors believe that large quantities of vitamin C helps people avoid colds. Fruits and uncooked vegetables are rich in vitamin C, but when they are overcooked, or left for a long time, they lose most of their vitamins.
Vitamin D is essential for the growth of bones and is found in fish, liver and milk. Vitamin D is the only vitamin which the body can make for itself, but it can only do this if there is sufficient sunlight. A lack of both sunlight and vitamin D can result in disease called rickets, which causes bones to soften.
A well-balanced diet will provide an adequate amount of vitamins.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. Which of the following statements is true?
20. Which vitamin can be made by the human body?
21. Which of the following statement is implied by the speaker?
选项
A、Four different vitamins have been identified till now.
B、A lack of Vitamin B may affect one’ s eyesight.
C、Vitamin A can be found in liver.
D、Even a small quantity of Vitamin C can help people avoid colds.
答案
C
解析
细节辨认题。短文开头提到现在大约50种维生素已经被确定,由此得知选项A错误。短文第三段讲维生素B的作用,缺乏维生素B会影响皮肤、神经系统和心脏,故选项B错误。短文第四段介绍维生素C,很多医生认为大量维C可以避免感冒,故排除选项D。所以选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2795367.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
[originaltext]W:Thetermpaperisdueintwodays,butitseemsallthebooks
[originaltext]W:Thetermpaperisdueintwodays,butitseemsallthebooks
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00441(20097)[/img][br][originaltext]Manystudentsrideb
Whatistheordernumber?[br]WhyisMr.Bloomlateforhismeeting?[originalt
[originaltext]Thedeathtollhasrisentoatleast190afteraseriesofbomb
Incomparisonwiththelivesofotherpostgraduatestudents,thelifeofas
Theseaisthelargestunknownpartofourworld.Itcovers【B1】______percen
借贷资本的来源包括()A.职能资本运动中暂时游离出来的货币资本 B.
下列各类车库建筑中,土建工程单方造价最低的是:()A.石材砌体结构车库 B
CR摄影特点,不正确的是A.可进行减影 B.感度高,照射量降低 C.数字成像
根据《测绘法》,全国统一的大地基准、高程基准、深度基准和重力基准,其数据由()审
下列各项中属于动态投资但不属于静态投资的是()。A.涨价预备费 B.基本
最新回复
(
0
)