首页
登录
职称英语
[originaltext] Malawi is one of the poorest nations in Africa with millions
[originaltext] Malawi is one of the poorest nations in Africa with millions
游客
2023-06-27
79
管理
问题
Malawi is one of the poorest nations in Africa with millions of people living under the poverty line. Unemployment rates are high. And those who have jobs have low wages. Yet a recent survey shows that many Malawians are using more than half of their monthly incomes on mobile phone usage. This makes Malawi one of the most expensive countries in the world to use cell phones.
In fact, a report by the International Telecommunications Union, ITU, says on average, Malawians use more than twelve dollars a month on cell phones.
Lack of competition is why mobile costs are so high. The government might be forced to intervene to bring down the cost of using a mobile phone. Many consumers also want the providers to give them value for their money by improving the quality of service they get.
1 What is the result of the recent survey?
2 Why are the mobile costs so high in Malawi?
选项
A、Because of the government’s interference.
B、Because of the high-level consumer-service.
C、Because of lack of competition in the market.
D、Because of the low income of consumers.
答案
C
解析
题目询问马拉维手机收费高昂的原因。新闻后段提到“手机费用如此之高的原因是缺乏市场竞争。”(Lack of competition),故C正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2787052.html
相关试题推荐
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtheearthwasaflatd
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtheearthwasaflatd
[originaltext]Asyouknow,therearetoomanystudentstodaywhoistrying
[originaltext]Asyouknow,therearetoomanystudentstodaywhoistrying
[originaltext]M:Hi,Angela!Welcomeback!How’syourtriptotheStates?W:Ve
[originaltext]W:Excuseme,canIhelpyou?M:Yes.YouseeIboughtthisperso
[originaltext]W:Excuseme,canIhelpyou?M:Yes.YouseeIboughtthisperso
[originaltext]W:Excuseme,canIhelpyou?M:Yes.YouseeIboughtthisperso
随机试题
EachyearintheUnitedStatesmorepeoplearekilledorinjuredinaccident
[originaltext]Readingisapermanenttopicforthosehighlycivilizedcount
Freud’smostfamouspupilisCarlGustavJung,aSwissphysician,psychiatr
HereintheUnitedStates,beforeagriculturalactivitiesdestroyedthenat
为什么要求演唱第一段和第四段?【教学实施问题】
Foreachblankinthefollowingpassage,
2012年“阿糖胞苷儿科事件”是电子处方将阿糖腺苷(抗病毒药)错误输入类似药品阿
两臂酸痛或抽掣,不得上举,两手麻木,舌苔白腻,脉弦滑者,治宜选用( )。A.茯
社会工作被政府引入我国是在()。A.19世纪60年代 B.19世纪70年代
宋庆龄基金会属于()。 A.社团法人B.财团法人 C.营利法人D.中间
最新回复
(
0
)