首页
登录
职称英语
[originaltext] The Statue of Liberty has stood in New York Harbor for more t
[originaltext] The Statue of Liberty has stood in New York Harbor for more t
游客
2023-06-26
97
管理
问题
The Statue of Liberty has stood in New York Harbor for more than one hundred years. It was a gift from the people of France in 1884. Its full name is "Liberty Enlightening the World".
The Statue of Liberty is 46 metres tall from its base. It is made mostly of copper. Throughout history, images of liberty have been represented as a woman. The statue is sometimes called "Lady Liberty".[19]The Statue of Liberty’s face was created to look like the sculptor’s mother. Her right arm holds a torch with a flame high in the air. Her left arm holds a tablet with the date of the Declaration of Independence — July 4th, 1776. On her head she wears a crown of seven points.[20]Each is meant to represent the light of freedom as it shines on the seas and continents of the world. Twenty-five windows in the crown represent gemstones found on Earth. A chain that represents oppression lies broken at her feet.
Still, the statue was old and becoming dangerous for visitors. In 1982, President Ronald Reagan asked businessman Lee lacocca to lead a campaign to repair it. The Statue of Liberty Ellis Island Foundation raised about 100,000,000 dollars in private money to do the work. The repairs included replacing the torch and covering it with 24 carat goid. On July 4th, 1986, New York City celebrated a restored and re-opened Statue of Liberty.
19. What can we learn about the Statue of Liberty from the passage?
20. What do the seven points on the crown represent?
21. Why did President Ronald Reagan have the Statue of Liberty repaired in 1982?
选项
A、To raise its height.
B、To enhance its structure.
C、To fix its broken parts.
D、To attract more visitors.
答案
B
解析
推断题。文中提到,由于自由女神像过于陈旧(old),对游客存在危险(becoming dangerous for visitors),于是里根总统要求商人Lee lacocca集资修缮自由女神像,而修缮的部分包括replacing the torch(去掉火炬)与covering it with…gold(镀金)由此可知,里根总统筹划修缮活动是为了加强自由女神像的坚固程度,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2784461.html
相关试题推荐
[originaltext](16)WhileGailOpp-Kemp,anAmericanartist,wasgivingaspe
[originaltext]Beethovenprobablybegantogodeafin1797,buthetriedto
[originaltext]Televisionnowplayssuchanimportantpartinsomanypeople
[originaltext]Televisionnowplayssuchanimportantpartinsomanypeople
[originaltext](22)CharlieParkerisoneofAmerica’sgreatestjazzmusician
[originaltext](22)CharlieParkerisoneofAmerica’sgreatestjazzmusician
[originaltext](22)CharlieParkerisoneofAmerica’sgreatestjazzmusician
[originaltext]Unlikemostoftheotherholidays,thehistoryofAprilFool’
[originaltext]ThespaceshuttleDiscoveryhassafelyreturnedtoearthafte
[originaltext]ThespaceshuttleDiscoveryhassafelyreturnedtoearthafte
随机试题
OneafternoonIwassittingatmyfavoritetableinarestaurant,waitingfo
Thesuccessfulcompletionofthebookistheresultofthecooperationandconfi
TheParliamentofNewZealandiscomposedofA、theHouseofLordsandtheHouseo
TheAmericanWorkplaceIsBroken.Here’sHowWeCanStartFixingIt.
人们常说的“黄金存折”是指()。A.黄金基金 B.纸黄金 C.金币 D.
教师道德行为是教师个人自愿选择的结果
下面关于城市地理位置的说法正确的是( )。A.城市地理位置是城市及其外部的自然
____ofthetwinshaspassedtheexaminat
一只船沿河顺水而行的航速为30千米/小时.已知按同样的航速在该河上顺水航行3小时
下列关于工程项目竣工质量验收依据的表述正确的是()。A.工程施工质量验收统一标
最新回复
(
0
)