首页
登录
职称英语
[originaltext](1) A message in a bottle sent out to sea by a New Hampshire man
[originaltext](1) A message in a bottle sent out to sea by a New Hampshire man
游客
2023-06-22
85
管理
问题
(1) A message in a bottle sent out to sea by a New Hampshire man more than five decades ago was found 1,500 miles away, and has been returned to his daughter. The long lost message was discovered by Clint Buffington of Utah while he was vacationing. Buffington says he found a soda bottle half-buried in the sand that looked like it had been there since the beginning of time.
The note inside the bottle said, “Return to 419 Ocean Street, and receive a reward of $150 from Richard and Tina Pierce, owners of the beachcomber motel.”
The motel was owned by the parents of Paula Pierce in 1960. Her father had written the note as a joke and had thrown it into the Atlantic Ocean. Buffington flew to New Hampshire to deliver the message to Paula Piece. (2) She held up to her father’s promise, giving Buffington that reward. But the biggest reward is the message in the bottle finding its way back home.
Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. What is the news report mainly about?
2. Why did Paula Pierce give Clint Buffington the reward?
选项
A、She wanted to show gratitude for his kindness.
B、She wanted to honor her father’ s promise.
C、She had been asked by her father to do so.
D、She was excited to see her father’ s handwriting.
答案
B
解析
浏览四个选项,从选项中的show gratitude,honor her father’s promise,father’s handwriting等词可推测,此题与做某事的原因有关。题干问的是为什么宝拉-皮尔斯要给克林特-巴芬顿奖励。新闻的最后提到宝拉-皮尔斯遵循了父亲的承诺,给了巴芬顿相应的奖励,故答案为B。A项(她想感谢他的善良)、C项(她的父亲要求她这么做)和D项(她很高兴能看到父亲的笔迹)新闻均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2772856.html
相关试题推荐
[originaltext]Somediseasesareinfectious—likecoldsandfluButwhatabou
[originaltext]Climatechangeismakingitharderthanusualforscientists
[originaltext]Climatechangeismakingitharderthanusualforscientists
[originaltext]I’mgladtoseesomanyofyouhere.We’vebecomereallyalar
[originaltext]I’mgladtoseesomanyofyouhere.We’vebecomereallyalar
[originaltext]I’mgladtoseesomanyofyouhere.We’vebecomereallyalar
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
[originaltext]W:Hi,Mr.JohnsoaWhendoyouusuallygetup?M:[8]Iusuallyge
[originaltext]Parentsarebeingurgedtodownloadafreeappwhichtellsth
[originaltext]Parentsarebeingurgedtodownloadafreeappwhichtellsth
随机试题
Thereseemstobealarge______betweenthenumberofpeopleemployedinservice
Somemarriagesseemtocollapsesosuddenlythatyou’dneedacrystalballt
Onemanwastomeethiswifedowntownandspendsometimeshoppingwithher.
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirwor
某多层办公建筑,设计机械循环热水供暖系统时,合理的做法应为下列哪一项?()A
下列哪些关于慢性主动脉瓣关闭不全的描述是正确的()A.突然的容量负荷施加于正
在个人住房贷款中,不属于合同签订的风险的是( )。A.未对合同签署人及签字(签
患者烦渴多饮,口干舌燥,兼见小便频多,舌边尖红苔薄黄,脉洪数。其治法是A.清胃泻
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
单台仪表的校准点在仪表全量程范围内选取时应( )。A.自由选取 B.随机选取
最新回复
(
0
)