首页
登录
学历类
People have speculated for centuries abo
People have speculated for centuries abo
admin
2022-08-02
76
问题
People have speculated for centuries about a future without work.Today is no different,with academics,writers,and activists once again 1 that technology is replacing human workers.Some imagine that the coming work-free world will be defined by 2.:A few wealthy people will own all the capital,and the masses will struggle in an impoverished wasteland..A different and not mutually exclusive 3 holds that the future will be a wasteland of a different sort,one 4 by purposelessness:Without jobs to give their lives 5,people will simply become lazy and depressed.6,today’s unemployed don’t seem to be having a great time.One Gallup poll found that 20 percent of Americans who have been unemployed for at least a year report having depression,double the rate for 7 Americans.Also,some research suggests that the 8 for rising rates of mortality,mental-health problems,and addicting 9 poorly-educated,middle-aged people is a shortage of well-paid jobs.Perhaps this is why many 10 the agonizing dullness of a jobless future.But it doesn’t 11 follow from findings like these that a world without work would be filled with unease.Such visions are based on the 12 of being unemployed in a society built on the concept of employment.In the 13 of work,a society designed with other ends in mind could 14 strikingly different circumstances for the future of labor and leisure.Today,the 15 of work may be a bit overblown.“Many jobs are boring,degrading,unhealthy,and a waste of human potential,”says John Danaher,a lecturer at the National University of Ireland in Galway.These days,because leisure time is relatively 16 for most workers,people use their free time to counterbalance the intellectual and emotional 17 of their jobs.“When I come home from a hard day’s work,I often feel 18,”Danaher says,adding,“In a world in which I don’t have to work,I might feel rather different”—perhaps different enough to throw himself 19 a hobby or a passion project with the intensity usually reserved for 20 matters.18选?A.ignoredB.tiredC.confusedD.starved
选项
A.ignored
B.tired
C.confused
D.starved
答案
B
解析
语义衔接题。空格所在处的上文提到“辛苦地完成一天的工作回到家时”,由此可判断所填入的词应描述此时的感受,下文又提到了如果不用工作,有了更多时间,就能专注于个人爱好,由此可知,此处应该表示工作之后太过疲劳,故选B。其他选项均不符合题意,应排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2700064.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
We'refairlygoodatjudgingpeoplebase
We'refairlygoodatjudgingpeoplebase
We'refairlygoodatjudgingpeoplebase
We'refairlygoodatjudgingpeoplebase
We'refairlygoodatjudgingpeoplebase
WhydopeoplereadnegativeInternetcom
WhydopeoplereadnegativeInternetcom
WhydopeoplereadnegativeInternetcom
WhydopeoplereadnegativeInternetcom
WhydopeoplereadnegativeInternetcom
随机试题
Wherearethespeakers?[br][originaltext]M:(57)Excuseme.Thislinedoesn’ts
"Doyouthinkthatthelaborbillwillbepassed?""Oh,yes.It’s_________that
OneofNature’smostexcitingmysteriesishowpigeonsfindtheirwayhomeo
M根据语法结构得知,此处缺少从句的谓语动词。which引导的定语从句是对前面美汇指数(U.S.dollarindex)的修饰,美汇指数是衡量美元与其他主要货币
下列关于基坑支护工程施工,说法错误的是( )。A.排水系统最大排水能力不应小于
以下不是深覆患者常见的面型表现的是A.长面型 B.短面型 C.下颌角较小
下列方剂组成药物中含有石膏与知母的是A、大定风珠 B、消风散 C、川芎茶调散
某投资者以700元的价格买入某企业发行面额为1000元的5年期贴现债券,持有3年
伴有左心功能障碍、肾病和糖尿病的高血压患者宜选A.普萘洛尔 B.依那普利 C
某普通钢筋混凝土三跨连续深梁,计算简图如题3图所示,安全等级为二级。混凝土强度等
最新回复
(
0
)