首页
登录
公务员类
It can be argued that much consumer diss
It can be argued that much consumer diss
资格题库
2022-08-02
169
问题
It can be argued that much consumer dissatisfaction with marketing strategies arises from an inability to aim advertising at only the likely buyers of a given product. There are three groups of consumers who are affected by the marketing process. First, there is the market segment—people who need the commodity in question. Second, there is the program target—people in the market segment with the “best fit” characteristics for a specific product. Lots of people may need trousers, but only a few qualify as likely buyers of very expensive designer trousers. Finally, there is the program audience—all people who are actually exposed to the marketing program without regard to whether they need or want the product These three groups are rarely identical. An exception occurs in cases where customers for a particular industrial product may be few and easily identifiable. Such customers, all sharing a particular need, are likely to form a meaningful target, for example, all companies with a particular application of the product in question, such as high-speed fillers of bottles at breweries. In such circumstances, direct selling (marketing that reaches only the program target) is likely to be economically justified, and highly specialized trade media exist to expose members of the program target—and only members of the program target—to the marketing program. Most consumer-goods markets are significantly different. Typically, there are many rather than few potential customers. Each represents a relatively small percentage of potential sales. Rarely do members of a particular market segment group themselves neatly into a meaningful program target. There are substantial differences among consumers with similar demographic characteristics. Even with all the past decade’s advances in information technology, direct selling of consumer goods is rare, and mass marketing—a marketing approach that aims at a wide audience—remains the only economically feasible mode. Unfortunately, there are few media that allow the marketer to direct a marketing program exclusively to the program target. Inevitably, people get exposed to a great deal of marketing for products in which they have no interest and so they become annoyed.The passage suggests which of the following about highly specialized trade media?A.They should be used only when direct selling is not economically feasible.B.They can be used to exclude from the program audience people who are not part of the program target.C.They are used only for very expensive products.D.They are rarely used in the implementation of marketing programs for industrial products.
选项
A.They should be used only when direct selling is not economically feasible.
B.They can be used to exclude from the program audience people who are not part of the program target.
C.They are used only for very expensive products.
D.They are rarely used in the implementation of marketing programs for industrial products.
答案
B
解析
由文章第二段,…highly specialized trade media exist to expose members of the program target…可知,高度特定化的媒体是针对有购买意向的特定人群的。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/gongwuyuan/2635680.html
本试题收录于:
英语言文学 军队文职题库军队文职人员招聘分类
英语言文学 军队文职
军队文职人员招聘
相关试题推荐
Itcanbearguedthatmuchconsumerdiss
Itcanbearguedthatmuchconsumerdiss
Itcanbearguedthatmuchconsumerdiss
Itcanbearguedthatmuchconsumerdiss
Itcanbearguedthatmuchconsumerdiss
随机试题
Ineverydayusage"hot"means"havingalotofheat".Manypeoplethinkthat
Somejournalistsoftenoverstatethesituationsothattheirnewsmaycreateag
[originaltext]Goodmorning,class.Beforewebegintoday,Iwouldliketoa
Gettingintodebtand【B1】______ofincomeareprobablytwoofthethingsthat
个体对某态度对象的卷入水平属于态度的( )A.深刻维度 B.强度维度 C.
吸入麻醉药对脑代谢率的影响()A.与麻醉深度无关 B.与剂量无关 C.与
人类有意识的外出旅行是随着( )的出现而产生的。A.通用语言 B.货币 C
女孩,8岁,体重38kg,身长140cm,平时喜吃肥肉和甜食,不爱运动,无其他继
以往学者包括弗洛伊德、皮亚杰等对思维的研究,大多是单一、静止、形而上学的,所以,
公共政策的功能是指执行公共政策对现实环境所产生的实际效果和影响,包括目标导向功能
最新回复
(
0
)