首页
登录
从业资格
The first thing to notice is that the me
The first thing to notice is that the me
资格题库
2022-08-02
73
问题
The first thing to notice is that the media we’re all familiar with—from books to television are one way propositions:they push their content at us. The Web is two-way push and pull. In finer point,it corn bines the one-way reach of broadcast with the two-way reciprocity(互惠)of a mid-cast. Indeed,its user can at once be a receiver and sender of broadcast—a confusing property,but?mind-stretching. A second aspect of the Web is that it is the first medium that honors the notion of multiple intelligences. This past century’s concept of literacy grew out of our intense belief in text,a focus enhanced by the power of one particular technology--the typewriter. It became a great tool for writers but a terrible one for other creative activities such as sketching,painting,notating music,or even mathematics. The typewriter prized one particular kind of intelligence,but with the Web,we suddenly have a medium that honors multiple forms of intelligence—abstract,textual,visual,musical,social,and kinesthetic. As educators,we now have a chance to construct a medium that enables all young people to become engaged in their ideal way of learning. The Web affords the match we need between a medium and how a particular person learns. A third and unusual aspect of the Web is that it leverages(起杠杆作用)the small efforts of the many with the large efforts of the few. For example,researchers in the Maricopa County Community College system in Phoenix have found a way to link a set of senior citizens with pupils in the Longview elementary school as helper-mentors(顾问). It’s wonderful to see—kids listen to these grandparents better than they do to their own parents,the mentoring really helps their teachers,and?the seniors create a sense of meaning for themselves.?Thus,the small efforts of the man--the seniors--complement the large efforts of the few—the teachers. The same thing can be found in operation at Hewlett--Packard,where engineers use the Web to help kids with science or math problems. Both of these examples barely?scratch the surface?as we think about what’s possible when we start interlacing resources with needs across a whole region. [中国银行真题]What is a terrible tool for activities such as sketching and painting?( )A.Technology.B.Typewriter.C.Text.D.The Web.
选项
A.Technology.
B.Typewriter.
C.Text.
D.The Web.
答案
B
解析
根据文中第九行“It became a great tool for writers but a terrible one for other creative activities such as sketching,painting,notating music,or even mathematics. ”可知,对作家来说是有利的工具,但对其他创造性的活动则是不利的工具,这个工具可以从紧跟的上文中找到,即是the typewriter,因此B项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/congyezige/809203.html
本试题收录于:
银行招聘综合知识题库银行招聘考试分类
银行招聘综合知识
银行招聘考试
相关试题推荐
Thefirstthingtonoticeisthattheme
Thefirstthingtonoticeisthattheme
Thefirstthingtonoticeisthattheme
Thefirstthingtonoticeisthattheme
Thefirstthingtonoticeisthattheme
Questionsrefertothefollowingnotice
Questionsrefertothefollowingnotice
Questionsrefertothefollowingnotice
Questionsrefertothefollowingnotice
Questionsrefertothefollowingnotice
随机试题
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
The"modest"successofanHIV"vaccine(疫苗)clinicaltrialinThailandist
[audioFiles]2018m3x/audio_ezfj_ezflisteningd_201803_196[/audioFiles]TheWat
PASSAGETHREE[br]Whatdoes"fringe"inParagraph2mean?Borderorboundaryare
GPRS使用的网络设施有()。A.GGSN B.AP C.PDSN D.
巨噬细胞吞噬试验中,共观察489个吞噬细胞,其中284个巨噬细胞吞噬了不同数量的
行政法是调整行政活动的法律规范的总称,分为一般行政法和特别行政法两个部分。下列法
两重物的质量均为m,分别系在两软绳上。此两绳又分别绕在半径各为r与2r并固结在一
(2017年真题)石方爆破清方时,应考虑的因素是()。A.根据爆破块度和岩
A.传出神经 B.效应器 C.神经中枢 D.感受器 E.传入神经肌梭属于
最新回复
(
0
)